IRIS CF begeleidt aandeelhouder Alldra B.V. bij verkoop van onderneming aan Finasucre

IRIS CF heeft de aandeelhouder van Alldra B.V. bijgestaan bij de verkoop van de onderneming aan de Belgische suiker multinational Finasucre. Alldra zal een groep vormen met dochtervennootschap Iscal Sugar B.V.

Alldra

Alldra is een gespecialiseerde ‘one stop’ producent van suikerdecoratie voor o.a. spelers in de industriële (banket)bakkerij en ijsproducenten (waaronder leidende spelers in de voedingsmiddelen industrie).

Iscal Sugar / Finasucre

Iscal Sugar is onderdeel van de Belgische Finasucre Group welke actief is in de productie en raffinage van suiker met productielocaties in België, Australië, Congo, China en de Verenigde Staten. Tevens is de Finasucre Group actief in de productie van melkzuur, ethanol, melasse en bietenpulp en verkoop van uitrusting voor suikerfabrieken en hernieuwbare energie. Middels de acquisitie van Alldra diversifiseert Finasucre Group haar suikeractiviteiten verder.

Finasucre Group is actief op vijf continenten met meer dan 2.600 medewerkers en 11 productielocaties wereldwijd. De omzet van de group bedraagt € 395M in 2015/2016.

Voor meer informatie zie: www.iscalsugar.nl en www.finasucre.com