IRIS CF adviseert Harvey Nash bij de overname van Het Flexhuis

Harvey Nash heeft 100% van de aandelen verworven van Het Flexhuis. IRIS CF heeft Harvey Nash geadviseerd bij deze transactie.

Harvey Nash

Harvey Nash is een toonaangevende en wereldwijde speler op het gebied van talent- en technologieoplossingen. De onderneming heeft de beschikking over een groot netwerk waar mens en technologie elkaar ontmoeten en hiermee is Harvey Nash in staat om voor klanten complexe problemen op te lossen met behulp van technologische en digitale capaciteiten.

Middels de overname van Het Flexhuis wordt Harvey Nash een nog belangrijkere kracht als MSP van talent- en recruitmentdiensten. Door de toevoeging van Het Flexhuis zullen de klanten van Harvey Nash nog betere toegang krijgen tot talent en technologie. Het aanbieden van een hoogwaardige MSP is een belangrijke volgende stap voor Harvey Nash.

Voor meer informatie zie: www.nashsquared.com

Het Flexhuis

Het Flexhuis heeft een sterk trackrecord opgebouwd op het gebied van wervingsdiensten voor de overheid, het publieke domein en commerciƫle organisaties. De onderneming biedt een aanspreekpunt voor klanten en beheert het gehele wervingsproces. Dit proces ziet op het plannen en anticiperen op wervingsbehoeften van klanten, tot het zoeken, selecteren en onboarden van kandidaten, evenals het onderhouden van het bestaande personeelsbestand.

Het Flexhuis heeft een sterke reputatie opgebouwd in de MSP-markt door haar uitgebreide expertise, beproefde methoden en op maat ontworpen tools. Het Flexhuis zal opereren als een onafhankelijk merk binnen Harvey Nash, onderdeel van Nash Squared.

Voor meer informatie zie: www.hetflexhuis.nl