IRIS CF adviseert de aandeelhouders van Smart Fit bij de verkoop aan Profit Gym

Sportschoolketen Smart Fit wordt onderdeel van de 9 sportscholen kennende Profit Gym, door de overname komt Profit Gym op 18 locaties verspreid door Nederland. Met de overname versterkt Profit Gym de geografische dekking en verstevigt zijn positie in de markt. IRIS CF heeft de aandeelhouder van Smart Fit in deze transactie geadviseerd.

Profit Gym

Profit Gym is een fitnesscentrum dat in 2008 is opgericht en zich voornamelijk richt op Oost-Nederland. De sportschoolketen biedt een divers aanbod van fitness- en groepslessen, waaronder small group training en outdoor sessies. Met verschillende lidmaatschapsopties en het exclusieve “My Results” programma, zorgt de onderneming dat er voor iedereen een passende trainingsaanpak is. Hiernaast heeft Profit Gym een eigen mobiele applicatie gelanceerd klanten hun resultaten kunnen volgen.

Voor meer informatie zie: https://www.profitgym.nl

Smart Fit

Smart fit is een 9 locaties tellende sportschoolketen, welke een brede spreiding heeft door het land. Met locaties die up-to-date zijn, en met de nieuwe fitnessapparatuur, is Smart Fit een goede toevoeging voor Profit Gym om haar geografische spreiden te versterken. 

Voor meer informatie zie: https://www.smart-fit.nl