Aeves Groep B.V.

Aeves Groep B.V. heeft 100% van de aandelen Benefit Inkoopadviesgroep B.V., Benefit Human Capital B.V. en Benefit Zuid B.V. overgenomen. IRIS CF heeft Aeves begeleid bij het realiseren van deze transactie alsmede bij het arrangeren van de transactiefinanciering.

Aeves Groep B.V.

Met de overname van Benefit door Aeves ontstaat dé partner om de beste en snelste inkoopoplossingen te leveren. De nieuwe organisatie onderscheidt zich in de markt door kennis van inkoop enerzijds en kwaliteit en opleiding van medewerkers anderzijds. Met ongeveer tweehonderd professionals aan het werk levert het bedrijf een verdere bijdrage aan de professionalisering van het vakgebied inkoop.

Benefit is sinds 1997 actief in de inkoopdienstverlening en heeft een gedegen reputatie opgebouwd. Aeves bestaat sinds 2011 en positioneert zich als een professionele dienstverlener voor de hele commerciële keten. Met elkaar zijn Aeves en Benefit de marktleider in het inkooplandschap: een stabiele, robuuste partij die autonoom zal doorgroeien.

Voor meer informatie zie: www.aeves.nl en www.benefit.nl