IRIS CF begeleidt T&T Vertrouwd Verbonden bij verkoop aan Exxellence Groep

T&T Vertrouwd Verbonden

T&T is een ICT-dienstverlener van SaaS oplossingen voor afnemers in overheden en (semi)publieke instellingen. T&T ontwikkelt en exploiteert software en applicaties op het gebied van real-time digitale uitwisseling van vertrouwelijke gegevens, waaronder Basisregistraties, het Handelsregister, de Berichtenbox en de ontsluiting daarvan.

Voor meer informatie zie: www.vertrouwdverbonden.nl

Exxellence

Exxellence is een aanbieder van softwareoplossingen waarmee overheden en (semi)publieke organisaties zaakgericht kunnen werken. Middels haas zaaksystemen en selfservice CRM stelt Exxellence haar klanten in staat verbindingen te leggen tussen overheden en inwoners, systemen en processen. Het doel is om efficiënte processen en een geoptimaliseerde dienstverlening te creëren.

Voor meer informatie zie: www.exxellence.nl

Main Capital Partners

Main Capital Partners is een strategische investeerder met een focus op de softwaresector in de Benelux, DACH en Nordics regio’s. Doel is succesvolle partnerships op te bouwen met management teams en andere stakeholders, om op deze manier grotere softwaregroepen op te bouwen. Main heeft ca. € 1 miljard aan vermogen onder beheer, bestemd voor investeringen in volwassen en groeiende softwarebedrijven. Voor meer informatie zie: www.main.nl

IRIS CF begeleidt Z-Works & Dutch Content Productions bij verkoop aan Auxilium Capital

Z-Works & Dutch Content Productions

Z-Works & Dutch Content Productions (DCP) houden zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van televisie-items voor diverse televisieprogramma’s van RTL en Talpa. Middels de televisie-items kunnen ondernemers door heel Nederland hun commerciële boodschap overbrengen via de landelijke tv. De formats worden door de ondernemingen zelf bedacht en ontwikkeld. Enkele formats zijn: Op de Zaak, Onderweg naar de Regio, Holland van Boven, How it’s Done, de Barometer en Dit is Holland.

Z-Works heeft zijn hoofdvestiging in Rotterdam en houdt zich bezig met de verkoop van de televisie-items. DCP is gevestigd op het mediapark in Hilversum en produceert de televisie-items. Dagelijks is er meer dan 100 FTE actief voor Z-Works en DCP, waarmee een jaarlijkse omzet wordt behaald van € 10M+.

Voor meer informatie zie: www.z-works.nl en www.dcp-tv.nl

Auxilium Capital

Auxilium Capital is in een in Amsterdam gevestigde betrokken investeerder in succesvolle Nederlandse bedrijven. Voor meer informatie zie: www.auxilium.capital

IRIS CF begeleidt Corrosion bij verkoop aan Nordian Capital Partners

Corrosion​

Corrosion is gespecialiseerd in de in-house ontwikkeling, productie en verkoop van state-of-the-art ICCP, ICAF en UV-C systemen en spares. Deze systemen beschermen o.a. offshore windparken, schepen en boorplatformen tegen roestvorming en ‘marine growth’. Corrosion is uitgegroeid tot marktleider in haar niches en heeft locaties in Nederland, Duitsland, Frankrijk, China en Vietnam.​

Voor meer informatie, zie: www.corrosion.nl​

Nordian Capital Partners​

Nordian Capital Partners is in een in Amsterdam gevestigde hands-on investeerder en investeert per heden uit een fonds met een fondsvermogen van € 300M.​

Voor meer informatie, zie: www.nordian.nl​

IRIS CF begeleidt Doxis bij verkoop aan Need2Change

Doxis

Doxis is een in Den Haag gevestigde (HQ) kennisorganisatie op het gebied van informatiemanagement ten behoeve van de publieke sector.

Voor meer informatie zie: www.doxis.nl

IRIS CF begeleidt Ten Have Koffiebranderij bij verkoop aan United CofiRoasters

Ten Have Koffiebranderij

K. Ten Have Koffiebranderij en Theepakkerij B.V. vindt haar oorsprong in 1828 te Deventer, Nederland. Ten Have brandt als koffieleverancier haar eigen koffie en produceert verschillende soorten koffie voor zowel horeca, bedrijven alsook particulieren.

Voor meer informatie, zie: https://www.tenhavekoffie.nl/

United CofiRoasters

United CofiRoasters is tevens grootaandeelhouder van koffiebranderij Beans Coffee te Ittervoort, Nederland.

IRIS CF begeleidt Koninklijke Rotra bij verkoop logistieke activiteiten aan Kuehne + Nagel

Koninklijke Rotra

Familiebedrijf Koninklijke Rotra is opgericht in 1909. Het bedrijf is uitgegroeid tot een top 10 logistieke servicepartner in Nederland en een One Stop Logistics Shop, die expeditie activiteiten per licht, zee en land aanbiedt, evenals warehousing en supply chain management. In 2009 ontving het bedrijf op haar 100e verjaardag de “Koninklijke” aanduiding. Rotra heeft meer dan 925 werknemers in Nederland en België.

Voor meer informatie, zie: www.rotra.eu

Kuehne + Nagel

Meer dan 82.000 werknemers verspreid over 1.300 locaties in meer dan 100 landen, is Kuehne + Nagel Group een van ‘s werelds toonaangevende logistieke bedrijven. De onderneming heeft een sterke marktpositie in luchtvracht-, zeevracht, en landvrachtactiviteiten met een duidelijke focus op segmenten met een hoge toegevoegde waarde, IT-geïntegreerde logistieke oplossingen.

Voor meer informatie, zie: www.kuehne-nagel.com

IRIS CF begeleidt Schouw Informatisering bij verkoop aan Aptean

Schouw Informatisering

Schouw Informatisering is opgericht in 1998 door John Schouw. Het bedrijf adviseert en automatiseert voedingsmiddelenbedrijven wereldwijd met haar food specifieke, innovatieve softwareoplossing Foodware 365. Een platform oplossing die gebaseerd is op Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations en Microsoft Dynamics 365 Business Central. Schouw is gevestigd in Etten-Leur, heeft meer dan 145 werknemers in dienst en bedient meer dan 300 food klanten wereldwijd.

Voor meer informatie, zie: www.schouw.org en www.schouw.org/nl/actueel/actueel/2019/persbericht-aptean-neemt-schouw-over

Aptean

Aptean is wereldwijd leverancier van bedrijfskritische, industrie specifieke softwareoplossingen. Aptean’s industrie gerichte ERP en logistieke oplossingen adresseren de unieke uitdagingen die kenmerkend zijn voor productie- en handelsbedrijven in de procesindustrie. De oplossingen van Aptean zijn ontwikkeld voor bedrijven die specifieke markten bedienen, zoals financiën, gezondheidszorg, biotech en farmaceutische producten. Meer dan 3.900 organisaties in meer dan 20 industrieën, in 54 landen vertrouwen op de oplossingen van Aptean voor de ondersteuning van hun kernprocessen in de dagelijkse operatie. 

Voor meer informatie, zie: www.aptean.com

IRIS CF begeleidt New York Gym bij verkoop aan Train More

New York Gym

New York Gym is een in een oud pakhuis in Amsterdam gevestigde urban sportschool, gericht op het midden-hoge segment.

Voor meer info, zie: www.newyorkgym.nl

Train More

Train More is een in 2009 opgerichte, snel groeiende keten van sportscholen, gevestigd op prominente locaties in grote steden door heel Nederland.

Voor meer info, zie: www.trainmore.nl

IRIS CF begeleidt Bedrijfs en Kantine Service C. de Rooij bij verkoop aan FOOX Groothandelsorganisatie

Bedrijfs en Kantine Service C. de Rooij

Bedrijfs en Kantine Service C. de Rooij levert, al meer dan 25 jaar, een totaalassortiment Food en Non Food inclusief vers aan, met name, het midden- en kleinbedrijf.  Het bedrijf heeft als specialisatie koffie en koffieapparatuur en heeft hiervoor een eigen technische dienst.

Voor meer informatie, zie www.cderooij.nl

FOOX Groothandelsorganisatie

FOOX Groothandelsorganisatie is een landelijke groothandel op het gebied van food en non food. Vanuit haar 6 distributiecentra in Nederland belevert FOOX Groothandelsorganisatie dagelijks bedrijven, horecazaken, verenigingen, scholen, instellingen, tankstations en speciaalzaken. De overname van Bedrijfs- en Kantine Service C. de Rooij past in de strategie van FOOX Groothandelsorganisatie om haar fijnmazige distributie te vergroten en haar dienstverlening te versterken.

Voor meer informatie, zie www.foox.nl

IRIS CF begeleidt TWNKLS bij verkoop aan PTC Inc

TWNKLS

Opgericht is 2011, is TWNKLS een pionier in innovatieve augmented reality en computer vision technologie. Met de implementatie van AR-oplossingen bij een aantal gerenommeerde klanten (o.a. IKEA en Lamborghini) heeft TWNKLS de afgelopen jaren meer dan 10 prijzen weten binnen te slepen, zowel nationaal als wereldwijd. De onderneming heeft meer dan 20 developpers in dienst welke continu werken aan nieuwe oplossingen voor klanten.

Voor meer info, zie: www.twnkls.nl

PTC

Het Amerikaanse PTC Inc. Is wereldwijd actief als voorloper in de digitale transformatie met o.a. augmented reality voor een breed scala aan sectoren. PTC is met een jaarlijkse omzet van meer dan € 1 mld, activiteit in meer dan 30 landen en een notering aan de NASDAQ een leidende speler in haar markt.

Voor meer info, zie: www.ptc.com