IRIS CF adviseert uitgekochte aandeelhouder bij waardering van Jord Oil & Gas Systems B.V.

Jord Oil & Gas Systems B.V.

Jord is succesvol actief als EPC-supplier (Engineering, Procurement and Contracting) voor de olie & gasindustrie. Jord voert wereldwijd projecten uit voor een gerenommeerd klantenbestand. Jord Oil & Gas Systems B.V. is een dochter van het in Australië gevestigde Jord International Pty Ltd.

Voor meer informatie zie: https://www.jord.com.au/

IRIS CF begeleidt Boot & Dart Beheer bij uitkoop van minderheidsaandeelhouder

Boot & Dart Beheer B.V.​

Houdstermaatschappij Boot & Dart Beheer B.V. is, middels haar diverse werkmaatschappijen zoals Boot & Dart Boomkwekerijen en Giffioen Wassenaar, een leidende speler in de kweek van en handel in groen voor de institutionele en retail markt. Vanuit hoofdlocatie in Boskoop, waar een nieuwbouwpand op korte termijn betrokken wordt, worden grootschalige projecten uitgevoerd voor o.a. gemeenten in een groot deel van Europa. Met een areaal van meer dan 120 hectare behoort Boot & Dart tot een van de grootste en succesvolste kwekerijen van Nederland.  ​

Boot & Dart Boomkwekerijen B.V. ​

Ontstaan uit de krachtenbundeling van de twee bedrijven Boot & Co Boomkwekerijen B.V. en Darthuizer B.V., twee bedrijven met een jarenlange historie in de boomkwekerijsector. Boomkwekerij Darthuizer is al sinds 1924 gespecialiseerd in het kweken van een breed assortiment beplanting. Boot & Co Boomkwekerijen heeft in de afgelopen 65 jaar bewezen een kwalitatief hoogstaand, modern en eigentijds product aan voornamelijk de institutionele markt te leveren. Voorbeelden van producten zijn heesters, straat- en laanbomen en verschillende bloemen. Jaarlijks realiseert Boot & Dart Boomkwekerijen ca. € 25M omzet.​

Voor meer informatie, zie: http://bootendart.nl/​

Griffioen Wassenaar B.V. ​

Een familiebedrijf dat vaste planten kweekt voor de institutionele markt (openbaar groen) en voor de retail (tuincentra) met een succesvol eigen concept. Jaarlijks realiseert Griffioen ca. € 10M omzet.​

Voor meer informatie, zie: www.griffioenwassenaar.nl/ ​

IRIS CF begeleidt Bakkerij Visser bij herstructurering

Bakkerij Visser

Het in Alphen aan den Rijn gevestigde Bakkerij Visser is een grootschalige producent van brood voor ongeveer 100 supermarkten in Nederland. Het familiebedrijf maakt deel uit van de ´Bake Five´ coöperatie van zelfstandige industriële bakkerijen en vierde vorig jaar haar 100 jarige bestaan.

Voor meer informatie zie: www.bakkerij-visser.nl

IRIS CF begeleidt ReneCo bij management buy out

ReneCo

ReneCo is een familiebedrijf dat al sinds 1985 dé specialist is op afdichting en bescherming van (bouw)constructies. Hierbij bedient ReneCo o.a. klanten in de nieuwbouw en renovatie, jachtenbouw, offshore, chemie en industrie en zorg.

Voor meer informatie zie: www.reneco.nl

IRIS CF begeleidt Extruded Cereal Products bij uitkoop aandeelhouder

Extruded Cereal Products B.V.

ECP is een in 1998 opgericht familiebedrijf in geëxtrudeerde producten. Via haar eigen extrusielijnen worden eenvoudige agrarische grondstoffen omgezet in krokante, eetbare vorm welke gebruikt worden bij diverse voedseltoepassingen Enkele voorbeelden zijn: proteïnenbites, paneermeel voor vis, vlees en snacks en toevoegingen aan muesli’s etc.

Voor meer informatie zie: www.ecpbv.nl

IRIS CF begeleidt management PUMA Transport & Logistiek bij Management Buy-Out

PUMA Transport & Logistiek

PUMA Transport & Logistiek is specialist in het wegtransport van en naar Duitsland, de Benelux en Frankrijk. Met meer dan 20 jaar ervaring en een betrouwbaar netwerk van internationale en nationale vervoerders kan PUMA elk transport voor haar klanten.

Voor meer informatie zie: www.pumatransport.nl

IRIS CF begeleidt Beachclub Perry’s bij uitkoop grootaandeelhouder

Beachclub Perry’s

Beachclub Perry’s is een dynamisch strandpaviljoen aan het Noordzeestrand aan de Brouwersdam te Scharendijke met een Noord-Afrikaanse sfeer en bijpassend interieur. Bij de Beachclub kunnen gasten genieten van een zeer gewaardeerd menu en is er de mogelijkheid om privé feesten te houden, zoals een huwelijksfeest of een bedrijfsfeest. Aanvullend is er de mogelijkheid om strand- en watersport activiteiten te boeken via Watersport Brouwersdam (sinds 2018 onderdeel van Beachclub Perry’s via Sil de Jutter B.V.).

Prijzen en bekendheid ‘een begrip in Nederland’

Beachclub Perry’s is een begrip onder de strandpaviljoens, hetgeen wordt bevestigd door de verschillende prijzen die de onderneming gewonnen heeft binnen haar segment. Zo won de Onderneming in 2013 de prijs voor ‘Beste Strandpaviljoen van Nederland’, wat de 1e keer was dat een Zeeuws strandpaviljoen deze prestigieuze prijs won. Naast deze prijs won de onderneming nog andere prijzen zoals:

2013: Beste strandpaviljoen van Zeeland,
2014: Populairste paviljoen van de Belgische gasten,
2016: Beste Strandpaviljoen van Zeeland,
2017: Schoonste Strandpaviljoen van Nederland.

Voor meer informatie zie: www.beachclubperrys.nl & www.watersportbrouwersdam.nl

IRIS CF begeleidt Scheepens bij toetreding van manager als minderheidsaandeelhouder

Scheepens

Scheepens is een vooraanstaand reclamebureau gevestigd in Tilburg.

Voor meer informatie zie: www.scheepens.nl

IRIS CF begeleidt management van T.H.O. Jonker bij Management Buy Out

T.H.O. Jonker

T.H.O. Jonker is (middels diverse interne divisies) een totaalaanbieder met betrekking tot stoominstallaties met ca. 100 werknemers in dienst. Jonker is zowel actief in de installatie cq. appendage van installaties alsmede het periodiek onderhoud van stoominstallaties en toebehoren (tevens aangaande de watervoerende systemen van de installaties).

Voor meer informatie zie: www.ketelonderhoudjonker.nl

IRIS CF begeleidt Maximum bij uitkoop aandeelhouders

Maximum

Maximum is een full-service bureau gespecialiseerd in employer branding en recruitment advertising.

Voor meer informatie zie: www.maximum.nl