IRIS CF adviseert aandeelhouders Post-Kogeko en Visbeen bij fusie

Post-Kogeko

Post-Kogeko is een allround logistieke dienstverlener met meer dan 35 jaar ervaring in (geconditioneerde) foodlogistiek en een omzet tussen de € 50M – € 75M.

Voor meer informatie, zie: www.post-kogeko.nl

Visbeen Transport

Visbeen is in 90 jaar uitgegroeid tot een betrouwbare partner en gerenommeerde transporteur en vervoert zowel vers- als vriesproducten binnen de Benelux, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Scandinavië. De gerealiseerde omzet ligt tussen de € 50M – € 75M.

Voor meer informatie, zie: www.visbeen.nl

IRIS CF begeleidt Rent-Panel B.V. & Studio Stoer B.V. bij strategische fusie

Legit Forum B.V.

Legit Forum B.V. is een organisatie die middels haar werkmaatschappijen actief is in de markt voor intereur- en standbouw en heeft daarin een leidende positie in Nederland verworven.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar: www.legitforum.nl

Studio Stoer

Studio Stoer is opgericht in 2006 en levert projectmanagment voor zowel de stand- als interieurbouw. Hierin houdt het zich bezig de ontwikkeling van concepten, ontwerpen en het uitvoeren van projectmanagement.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar: www.studiostoer.nl

IRIS CF begeleidt Boot & Co bij fusie met Darthuizer

BOOT & CO.

Boot & Co. is opgericht in de jaren ‘50 en sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste boomkwekerij van Nederland met verschillende producten zoals heesters, straat- en laanbomen en rozen. Naast productie en afzet van stedelijk- en landschappelijk groen in Nederland behoort de export naar tal van Europese landen al meer dan 35 jaar tot de kernactiviteiten van Boot & Co.

Darthuizer

Boomkwekerij Darthuizer is al sinds 1924 gespecialiseerd in het kweken van een breed assortiment beplanting, speciaal geschikt voor de openbare ruimte. Naast een kwekerij in Leersum, met 14.000 m² verwarmde kassen met eigen stekmateriaal, een modern koelcellencomplex en transportloodsen, kweekt Darthuizer elk product in combinatie met de beste grondsoort. Bomen op de Brabantse zandgronden, bosplantsoen in Zundert, vollegrondsteelt in Boskoop, heesters en rozen in containers in Leersum.