IRIS CF begeleidt Boot & Dart Beheer bij uitkoop van minderheidsaandeelhouder

Boot & Dart Beheer B.V.​

Houdstermaatschappij Boot & Dart Beheer B.V. is, middels haar diverse werkmaatschappijen zoals Boot & Dart Boomkwekerijen en Giffioen Wassenaar, een leidende speler in de kweek van en handel in groen voor de institutionele en retail markt. Vanuit hoofdlocatie in Boskoop, waar een nieuwbouwpand op korte termijn betrokken wordt, worden grootschalige projecten uitgevoerd voor o.a. gemeenten in een groot deel van Europa. Met een areaal van meer dan 120 hectare behoort Boot & Dart tot een van de grootste en succesvolste kwekerijen van Nederland.  ​

Boot & Dart Boomkwekerijen B.V. ​

Ontstaan uit de krachtenbundeling van de twee bedrijven Boot & Co Boomkwekerijen B.V. en Darthuizer B.V., twee bedrijven met een jarenlange historie in de boomkwekerijsector. Boomkwekerij Darthuizer is al sinds 1924 gespecialiseerd in het kweken van een breed assortiment beplanting. Boot & Co Boomkwekerijen heeft in de afgelopen 65 jaar bewezen een kwalitatief hoogstaand, modern en eigentijds product aan voornamelijk de institutionele markt te leveren. Voorbeelden van producten zijn heesters, straat- en laanbomen en verschillende bloemen. Jaarlijks realiseert Boot & Dart Boomkwekerijen ca. € 25M omzet.​

Voor meer informatie, zie: http://bootendart.nl/​

Griffioen Wassenaar B.V. ​

Een familiebedrijf dat vaste planten kweekt voor de institutionele markt (openbaar groen) en voor de retail (tuincentra) met een succesvol eigen concept. Jaarlijks realiseert Griffioen ca. € 10M omzet.​

Voor meer informatie, zie: www.griffioenwassenaar.nl/ ​

IRIS CF begeleidt Doxis bij verkoop aan Need2Change

Doxis

Doxis is een in Den Haag gevestigde (HQ) kennisorganisatie op het gebied van informatiemanagement ten behoeve van de publieke sector.

Voor meer informatie zie: www.doxis.nl

IRIS CF begeleidt Bakkerij Visser bij herstructurering

Bakkerij Visser

Het in Alphen aan den Rijn gevestigde Bakkerij Visser is een grootschalige producent van brood voor ongeveer 100 supermarkten in Nederland. Het familiebedrijf maakt deel uit van de ´Bake Five´ coöperatie van zelfstandige industriële bakkerijen en vierde vorig jaar haar 100 jarige bestaan.

Voor meer informatie zie: www.bakkerij-visser.nl

IRIS CF begeleidt La Cubanita Groep bij aankoop Holland Evenementen Groep

La Cubanita Groep

La Cubanita Groep is sinds 1999 de franchisegever van de succesvolle restaurantformule La Cubanita. La Cubanita is een laagdrempelig tapasrestaurant met een Cubaanse uitstraling. In de restaurants kan voor een vaste prijs per persoon onbeperkt tapas worden gegeten. In totaal zijn er momenteel landelijk 70 vestigingen/franchisenemers. De groep is een leidende speler in de foodindustrie/horeca in Nederland met een omzet tussen € 50M – € 100M.

Voor meer informatie zie: www.lacubanita.nl

Holland Evenementen Groep

Holland Evenementen Groep is een evenementen locatie met meer dan 100+ activiteiten, 27 hectares en meer dan 45000 bezoekers per jaar. De onderneming is gevestigd in het midden van Nederland te Zoelen.

Voor meer informatie zie: www.hollandevenementengroep.nl

IRIS CF begeleidt Meuva B.V. bij aankoop Oranje B.V.

Meuva

Meuva is een toonaangevende speler in asbest en demontage met specialismen in asbestsanering, grondsanering, demontage en zuigtechniek.

Oranje

Oranje is een in 1943 opgericht sloopbedrijf gevestigd in Rotterdam. Sindsdien heeft de onderneming zich gespecialiseerd op het gebied van duurzaam amoveren, asbestsanering, bodemsanering, het bouw- en woonrijp maken van locaties en de duurzame recycling van bij sloop vrijkomende materialen.

IRIS CF begeleidt Hulstkamp Makelaars bij arrangeren van transactiefinanciering voor overname R365

Hulstkamp Makelaars

Hulstkamp Makelaars is een van de meest gerenommeerde makelaarskantoren in regio Rotterdam. De onderneming is landelijk bekend middels de media-aandacht die zij krijgen vanuit onder andere de Quote, het FD, het AD en RTL. Daarnaast heeft de onderneming in de afgelopen jaren welbekende verkoopopdrachten binnen gehaald zoals onder andere De Rotterdam, de Zalmhaventoren en zowel het grootste appartement als het grootste huis van Nederland. Hulstkamp makelaars profileert zich als een makelaar voor het hogere woningsegment, tevens is de makelaardij aangesloten bij het welbekende Christie’s netwerk.

R365

R365 is de Nederlandse affiliate van het wereldwijd gerenommeerde Christie’s netwerk waarbij 1350 ‘invitation-only’ geselecteerde kantoren in 45 landen zijn aangesloten. Christie’s International Real Estate is wereldwijd marktleider in het segment boven de 1 miljoen dollar. R365 focust zich op het hogere Nederlandse woningsegment en verkoopt, via zeven aangesloten regiokantoren, enkel huizen in het segment boven de €1 miljoen. In 2013 is Hulstkamp Makelaars een affiliate/regiopartner geworden van het Christie’s netwerk.

IRIS CF begeleidt Solid bij aankoop H. van Meekeren B.V.


Aegon
(Achtergestelde leningen Fonds, ALF) heeft een risicodragende transactiefinanciering verstrekt aan koper t.b.v. deze transactie.

Solid

SOLID verhuurt rijplaten en schotten en verkoopt daarnaast zand uit een eigen zandput.

Voor meer informatie zie: www.solidbv.nl

H. van Meekeren B.V.

H. van Meekeren B.V. is een vooraanstaande onderneming in Nederland in de verhuur van rijplaten, draglineschotten, rioolafsluiters, bouwhekken, betonplaten en baakschilden. De rijplaten, draglineschotten, bouwhekken en betonplaten worden bezorgd via een eigen wagenpark.

Voor meer informatie zie: www.vanmeekeren.nl

IRIS CF begeleidt Maximum bij uitkoop aandeelhouders

Maximum

Maximum is een full-service bureau gespecialiseerd in employer branding en recruitment advertising.

Voor meer informatie zie: www.maximum.nl

IRIS CF begeleidt Taniq bij uitkoop van aandeelhouder

IRIS CF begeleidt Aircraft Part-Out Company Europe bij arrangeren herfinanciering van achtergestelde lening

APOC

Aircraft Part-Out Company Europe B.V. (“APOC”) is een innovatieve onderneming actief in de part-out industrie. APOC levert reserve-onderdelen aan luchtvaartmaatschappijen door vliegtuigen op te kopen, deze te demonteren en vervolgens te verkopen. APOC is in relatief korte tijd een belangrijke speler geworden in de part-out industrie waarbij zij leidende luchtvaartmaatschappijen tot haar klantenkring mag rekenen.

De groep realiseert een winstgevende omzet van ca. €10 miljoen per jaar.

Voor meer informatie zie: www.apocaviation.com