IRIS CF begeleidt Z-Works & Dutch Content Productions bij verkoop aan Auxilium Capital

Z-Works & Dutch Content Productions

Z-Works & Dutch Content Productions (DCP) houden zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van televisie-items voor diverse televisieprogramma’s van RTL en Talpa. Middels de televisie-items kunnen ondernemers door heel Nederland hun commerciële boodschap overbrengen via de landelijke tv. De formats worden door de ondernemingen zelf bedacht en ontwikkeld. Enkele formats zijn: Op de Zaak, Onderweg naar de Regio, Holland van Boven, How it’s Done, de Barometer en Dit is Holland.

Z-Works heeft zijn hoofdvestiging in Rotterdam en houdt zich bezig met de verkoop van de televisie-items. DCP is gevestigd op het mediapark in Hilversum en produceert de televisie-items. Dagelijks is er meer dan 100 FTE actief voor Z-Works en DCP, waarmee een jaarlijkse omzet wordt behaald van € 10M+.

Voor meer informatie zie: www.z-works.nl en www.dcp-tv.nl

Auxilium Capital

Auxilium Capital is in een in Amsterdam gevestigde betrokken investeerder in succesvolle Nederlandse bedrijven. Voor meer informatie zie: www.auxilium.capital

IRIS CF begeleidt Doxis bij verkoop aan Need2Change

Doxis

Doxis is een in Den Haag gevestigde (HQ) kennisorganisatie op het gebied van informatiemanagement ten behoeve van de publieke sector.

Voor meer informatie zie: www.doxis.nl

IRIS CF begeleidt Scheepens bij toetreding van manager als minderheidsaandeelhouder

Scheepens

Scheepens is een vooraanstaand reclamebureau gevestigd in Tilburg.

Voor meer informatie zie: www.scheepens.nl

IRIS CF begeleidt Maximum bij uitkoop aandeelhouders

Maximum

Maximum is een full-service bureau gespecialiseerd in employer branding en recruitment advertising.

Voor meer informatie zie: www.maximum.nl

IRIS CF begeleidt MAG 4 bij uitkoop meerderheidsaandeelhouder van Driessen Assurantiën en Driessen Assuradeuren

Driessen Assurantiën & Driessen Assuradeuren

Driessen is een derde generatie familiebedrijf dat is opgericht in 1931 te Den Haag en is actief onder de handelsnamen Driessen Assurantiën en Driessen Assuradeuren. Driessen is als succesvol volmachtbedrijf een professionele tussenpersoon welke goede relaties onderhoudt met verzekeraars enerzijds en (kleinere) tussenpersonen en zakelijke verzekeringsnemers anderzijds. Hierbij is Driessen in staat maatwerk producten samen te stellen voor haar klanten o.a. vanwege haar toegang tot de Nederlandse co-assurantie markt en Lloyds of London.

Voor meer informatie zie: www.driessenassuradeuren.nl

IRIS CF begeleidt Rent-Panel B.V. & Studio Stoer B.V. bij strategische fusie

Legit Forum B.V.

Legit Forum B.V. is een organisatie die middels haar werkmaatschappijen actief is in de markt voor intereur- en standbouw en heeft daarin een leidende positie in Nederland verworven.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar: www.legitforum.nl

Studio Stoer

Studio Stoer is opgericht in 2006 en levert projectmanagment voor zowel de stand- als interieurbouw. Hierin houdt het zich bezig de ontwikkeling van concepten, ontwerpen en het uitvoeren van projectmanagement.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar: www.studiostoer.nl

IRIS CF begeleidt Uylenburcht B.V. bij de verkoop van haar 50% belang in Seaowls B.V.

SeaOwls

SeaOwls is een adviesbureau gespecialiseerd in technisch advies en concepten ten behoeve van de offshore industrie.

Voor meer informatie zie: www.seaowls.nl

Romaro Schoonmaakgroep B.V.

Romaro Schoonmaakgroep

Romaro Schoonmaakgroep is een familiebedrijf dat een volledig pakket aan schoonmaakdiensten, zoals reguliere schoonmaak, industriële reiniging en glas- en gevelreiniging levert. Middels de acquisitie van Meerwijk Schoonmaak wordt, naast versteviging van het huidige dienstenaanbod, het dienstenportfolio verder uitgebreid met asbestsanering en (interne) sloopwerken.

Romaro Schoonmaakgroep is een leidende speler in de regio Groot-Rotterdam en heeft een omzet van meer dan € 22M en behoort tot de top 15 van Nederlandse schoonmaak ondernemingen.

Voor meer informatie zie: www.romaro.nl

Romaro Schoonmaakgroep B.V.

PML Investments B.V.