IRIS CF begeleidt Pallas bij verkoop 100% van aandelen

Pallas

Pallas, gevestigd in Rotterdam, is een onderzoeks- en adviesbureau gespecialiseerd op het gebied vanbiomedische wetenschappen, epidemiologie, volksgezondheid,en gezondheidszorg. De diensten van Pallas omvattensystematisch literatuuronderzoek, onderzoeksopzet (bijv.gezondheidsonderzoeken), statistische gegevensanalyse, wetenschappelijkschrijven, kwalitatief onderzoek en projectbeheer.

Voor meer informatie zie: https://www.pallas-healthresearch.com/ 

P95

P95 is een in Leuven gevestigde onderzoeks- en adviesbureau die onderzoek doet naar ziektes en veiligheid van vaccins. Er werken in totaal 50 mensen bij P95, waarvan een dertigtal epidemiologen. Een reden voor P95 om Pallas over te nemen, is dat het bedrijf meer eigen studies wil gaan opzetten. Daarnaast moet de overname ervoor zorgen dat P95 grotere opdrachten met een contractwaarde van meerdere miljoenen aan moet kunnen. In 2020 lag de omzet boven €5 mln.

Voor meer informatie zie: https://www.p-95.com/

IRIS CF begeleidt Steam bij aankoop van Talmark

Steam

Steam is, middels haar 100% deelneming Steam Advertising B.V., reeds vele jaren succesvol actief in het creëren en opzetten van employer branding campagnes voor een diverse groep klanten.

Voor meer informatie zie: https://www.steam.nl/

Talmark

Talmark is actief als digital agency in het segment van arbeidsmarktcommunicatie door middel van dienstverlening op het gebied van employer branding, het maken en onderhouden van career- en ‘werkenbij’-sites en uitvoeren van recruitmentcampagnes.

Voor meer informatie zie: https://www.dbplus.nl/ 

Strategische combinatie

Als gevolg van de strategische overname wordt het dienstenpakket van de ‘one-stop shop’ en daarmee de propositie van de combinatie nog completer.  Daarnaast zal kruisbestuiving ontstaan door het aanbieden van elkaars diensten bij bestaande klanten.

IRIS CF begeleidt Palladio en Antea Participaties bij verkoop van Palladio aan EIFFEL

Palladio

Palladio is in 1997 opgericht en telt vandaag de dag zo’n 100 projectmanagers, adviseurs en interimmanagers (waarvan de helft in dienst) die vooral werken voor Rijkswaterstaat, ProRail, provincies, gemeenten en waterschappen. 

Projecten waar Palladio momenteel aan werkt zijn de uitbreiding van het traject Schiphol-Amsterdam-Almere en de A24 Blankenburgverbinding bij Rotterdam in opdracht van Rijkswaterstaat, en het Hoogwaterbeschermingsprogramma dat in heel Nederland dijken, sluizen en gemalen versterkt.

Voor meer informatie zie: https://www.palladio.nl/

EIFFEL

EIFFEL levert gespecialiseerde consultancydiensten aan private en publieke klanten in Nederland. De 650 EIFFEL professionals, met expertise op het gebied van Legal, Finance en Process, bieden oplossingen voor klant- of marktspecifieke problemen. EIFFEL heeft een reeks service concepten ontwikkeld rondom niches zoals finance & control, transformatie en stroomlijning van bedrijfsprocessen, en veranderende wet- en regelgeving.

In 2018 werd EIFFEL overgenomen via een management buy-out door Gilde van de oprichtende aandeelhouders.

Voor meer informatie zie: https://www.eiffel.nl/

IRIS CF begeleidt Staytec bij verkoop aan InAxtion

Staytec

Staytec is een technisch detacheerder gevestigd in Capelle aan den IJssel. Sinds de oprichting in 1995 heeft Staytec een naamsbekendheid opgebouwd als een sterke partner en betrokken werkgever. Staytec is specialist in de branche elektrotechniek en bemiddelt in deze branche een sterke groep mensen met verschillende opleidingsniveau’s.

Voor meer informatie zie: https://www.staytec.nl/

InAxtion

InAxtion is een in Dordrecht gevestigd technisch detacheerder met een focus op utiliteit, scheepsbouw, olie & gas en infrastructuur. InAxtion worst door haar klanten gezien als betrouwbare partner die vakkundige professionals levert. De onderneming kent de sector door en door en weet altijd de juiste mensen aan de juiste projecten te koppelen.

Voor meer informatie zie: https://inaxtion.com/

IRIS CF begeleidt Z-Works & Dutch Content Productions bij verkoop aan Auxilium Capital

Z-Works & Dutch Content Productions

Z-Works & Dutch Content Productions (DCP) houden zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van televisie-items voor diverse televisieprogramma’s van RTL en Talpa. Middels de televisie-items kunnen ondernemers door heel Nederland hun commerciële boodschap overbrengen via de landelijke tv. De formats worden door de ondernemingen zelf bedacht en ontwikkeld. Enkele formats zijn: Op de Zaak, Onderweg naar de Regio, Holland van Boven, How it’s Done, de Barometer en Dit is Holland.

Z-Works heeft zijn hoofdvestiging in Rotterdam en houdt zich bezig met de verkoop van de televisie-items. DCP is gevestigd op het mediapark in Hilversum en produceert de televisie-items. Dagelijks is er meer dan 100 FTE actief voor Z-Works en DCP, waarmee een jaarlijkse omzet wordt behaald van € 10M+.

Voor meer informatie zie: www.z-works.nl en www.dcp-tv.nl

Auxilium Capital

Auxilium Capital is in een in Amsterdam gevestigde betrokken investeerder in succesvolle Nederlandse bedrijven. Voor meer informatie zie: www.auxilium.capital

IRIS CF begeleidt Doxis bij verkoop aan Need2Change

Doxis

Doxis is een in Den Haag gevestigde (HQ) kennisorganisatie op het gebied van informatiemanagement ten behoeve van de publieke sector.

Voor meer informatie zie: www.doxis.nl

IRIS CF begeleidt Scheepens bij toetreding van manager als minderheidsaandeelhouder

Scheepens

Scheepens is een vooraanstaand reclamebureau gevestigd in Tilburg.

Voor meer informatie zie: www.scheepens.nl

IRIS CF begeleidt Maximum bij uitkoop aandeelhouders

Maximum

Maximum is een full-service bureau gespecialiseerd in employer branding en recruitment advertising.

Voor meer informatie zie: www.maximum.nl

IRIS CF begeleidt MAG 4 bij uitkoop meerderheidsaandeelhouder van Driessen Assurantiën en Driessen Assuradeuren

Driessen Assurantiën & Driessen Assuradeuren

Driessen is een derde generatie familiebedrijf dat is opgericht in 1931 te Den Haag en is actief onder de handelsnamen Driessen Assurantiën en Driessen Assuradeuren. Driessen is als succesvol volmachtbedrijf een professionele tussenpersoon welke goede relaties onderhoudt met verzekeraars enerzijds en (kleinere) tussenpersonen en zakelijke verzekeringsnemers anderzijds. Hierbij is Driessen in staat maatwerk producten samen te stellen voor haar klanten o.a. vanwege haar toegang tot de Nederlandse co-assurantie markt en Lloyds of London.

Voor meer informatie zie: www.driessenassuradeuren.nl

IRIS CF begeleidt Rent-Panel B.V. & Studio Stoer B.V. bij strategische fusie

Legit Forum B.V.

Legit Forum B.V. is een organisatie die middels haar werkmaatschappijen actief is in de markt voor intereur- en standbouw en heeft daarin een leidende positie in Nederland verworven.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar: www.legitforum.nl

Studio Stoer

Studio Stoer is opgericht in 2006 en levert projectmanagment voor zowel de stand- als interieurbouw. Hierin houdt het zich bezig de ontwikkeling van concepten, ontwerpen en het uitvoeren van projectmanagement.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar: www.studiostoer.nl