IRIS CF begeleidt Stille Wille Brabant bij verkoop aan Oostervelden Projecten e.a.

Stille Wille Brabant

Landgoed Stille Wille betreft een bungalowpark gelegen te Oirschot. Het park beschikt over ruim 300 kavels en circa 53 hectare grond. Het landgoed heeft get kenmerk permanente bewoning en beschikt over all benodigde faciliteiten zoals tennisbanen, een zwembad en een wandelbos.

Voor meer informatie zie: http://www.stillewille.nl/

IRIS CF begeleidt New York Gym bij verkoop aan Train More

New York Gym

New York Gym is een in een oud pakhuis in Amsterdam gevestigde urban sportschool, gericht op het midden-hoge segment.

Voor meer info, zie: www.newyorkgym.nl

Train More

Train More is een in 2009 opgerichte, snel groeiende keten van sportscholen, gevestigd op prominente locaties in grote steden door heel Nederland.

Voor meer info, zie: www.trainmore.nl

IRIS CF begeleidt La Cubanita Groep bij aankoop Holland Evenementen Groep

La Cubanita Groep

La Cubanita Groep is sinds 1999 de franchisegever van de succesvolle restaurantformule La Cubanita. La Cubanita is een laagdrempelig tapasrestaurant met een Cubaanse uitstraling. In de restaurants kan voor een vaste prijs per persoon onbeperkt tapas worden gegeten. In totaal zijn er momenteel landelijk 70 vestigingen/franchisenemers. De groep is een leidende speler in de foodindustrie/horeca in Nederland met een omzet tussen € 50M – € 100M.

Voor meer informatie zie: www.lacubanita.nl

Holland Evenementen Groep

Holland Evenementen Groep is een evenementen locatie met meer dan 100+ activiteiten, 27 hectares en meer dan 45000 bezoekers per jaar. De onderneming is gevestigd in het midden van Nederland te Zoelen.

Voor meer informatie zie: www.hollandevenementengroep.nl

IRIS CF begeleidt Beachclub Perry’s bij uitkoop grootaandeelhouder

Beachclub Perry’s

Beachclub Perry’s is een dynamisch strandpaviljoen aan het Noordzeestrand aan de Brouwersdam te Scharendijke met een Noord-Afrikaanse sfeer en bijpassend interieur. Bij de Beachclub kunnen gasten genieten van een zeer gewaardeerd menu en is er de mogelijkheid om privé feesten te houden, zoals een huwelijksfeest of een bedrijfsfeest. Aanvullend is er de mogelijkheid om strand- en watersport activiteiten te boeken via Watersport Brouwersdam (sinds 2018 onderdeel van Beachclub Perry’s via Sil de Jutter B.V.).

Prijzen en bekendheid ‘een begrip in Nederland’

Beachclub Perry’s is een begrip onder de strandpaviljoens, hetgeen wordt bevestigd door de verschillende prijzen die de onderneming gewonnen heeft binnen haar segment. Zo won de Onderneming in 2013 de prijs voor ‘Beste Strandpaviljoen van Nederland’, wat de 1e keer was dat een Zeeuws strandpaviljoen deze prestigieuze prijs won. Naast deze prijs won de onderneming nog andere prijzen zoals:

2013: Beste strandpaviljoen van Zeeland,
2014: Populairste paviljoen van de Belgische gasten,
2016: Beste Strandpaviljoen van Zeeland,
2017: Schoonste Strandpaviljoen van Nederland.

Voor meer informatie zie: www.beachclubperrys.nl & www.watersportbrouwersdam.nl

IRIS CF treedt op als debt advisor van Holding Strandhotel B.V. ten behoeve van uitbreiding Strandhotel Cadzand-Bad

Strandhotel Cadzand-Bad

Strandhotel Cadzand-Bad is een succesvol viersterrenhotel met een uitgebreid wellness- en saunalandschap. Tevens is in Strandhotel Cadzand-Bad bekend van het sterrenrestaurant Pure-C van chef-kok Sergio Herman. Middels de aangetrokken bancaire financiering wordt nieuwbouw gepleegd waarmee het totaal aantal kamers wordt uitgebreid naar 70 en het bestaande hotel compleet wordt gerenoveerd. Tevens worden verschillende nieuwe concepten uitgerold binnen het hotel en de nabije omgeving waaronder een lobbybar, shops en AIRrepublic (basserie Sergio Herman in de jachthaven).

Voor meer informatie zie: www.strandhotel.eu

IRIS CF begeleidt Hogenelst Horeca Groep B.V. bij de koop van 100% van de aandelen van La Cubanita Franchise B.V. en Proeflokaal Bregje Holding B.V.

La Cubanita Franchise B.V.

La Cubanita Franchise B.V. is sinds 1999 de franchisegever van de succesvolle restaurantformule La Cubanita. La Cubanita is een laagdrempelig tapasrestaurant met een Cubaanse uitstraling. In de restaurants kan voor een vaste prijs per persoon onbeperkt tapas worden gegeten. In totaal zijn er momenteel landelijk 46 vestigingen/franchisenemers.

Proeflokaal Bregje Holding B.V.

Proeflokaal Bregje Holding B.V. is sinds 2014 de franchisegever van de nieuwe restaurantformule Proeflokaal Bregje. Proeflokaal Bregje is een zeer toegankelijk restaurant met een rustieke uitstraling en Nederlands-Franse menukaart. In de restaurants kan voor een betaalbare vaste prijs per persoon een drie gangen menu worden gegeten. De eerste vestiging is medio 2014 geopend in Den Haag en was direct een succes. Daarop volgde al snel vestigingen in Alkmaar, Almere, Breda, Haastrecht, Leiden, Nieuwegein, Noordwijk, Rotterdam, Woerden en recent de vestiging in Oisterwijk.

Als restaurantformule met circa 60 vestigingen en een totale omzet van circa € 50 miljoen heeft Hogenelst Horeca Groep een leidende positie in de Nederlandse horecasector.
Voor meer informatie zie: www.lacubanita.nl en www.proeflokaalbregje.nl

Bowling Nederland B.V.

De Witte Brug B.V.