IRIS CF begeleidt Bedrijfs en Kantine Service C. de Rooij bij verkoop aan FOOX Groothandelsorganisatie

Bedrijfs en Kantine Service C. de Rooij

Bedrijfs en Kantine Service C. de Rooij levert, al meer dan 25 jaar, een totaalassortiment Food en Non Food inclusief vers aan, met name, het midden- en kleinbedrijf.  Het bedrijf heeft als specialisatie koffie en koffieapparatuur en heeft hiervoor een eigen technische dienst.

Voor meer informatie, zie www.cderooij.nl

FOOX Groothandelsorganisatie

FOOX Groothandelsorganisatie is een landelijke groothandel op het gebied van food en non food. Vanuit haar 6 distributiecentra in Nederland belevert FOOX Groothandelsorganisatie dagelijks bedrijven, horecazaken, verenigingen, scholen, instellingen, tankstations en speciaalzaken. De overname van Bedrijfs- en Kantine Service C. de Rooij past in de strategie van FOOX Groothandelsorganisatie om haar fijnmazige distributie te vergroten en haar dienstverlening te versterken.

Voor meer informatie, zie www.foox.nl

IRIS CF begeleidt Lagaay Groep bij verkoop aan B&S Group

Lagaay Medical Group

Lagaay Medical Group, bestaande uit Lagaay Groep, Europort Groep en Dutch Care Supplies, is actief als wereldwijd distributeur en groothandel van medische en farmaceutische producten aan de maritieme sector.

Voor meer informatie zie: www.lagaay.com

B&S Group

B&S Group is actief in de wereldwijde distributie van een breed scala aan consumentenartikelen. De activiteiten van Lagaay Medical Group sluiten aan op de gezondheids- en cosmetica categorie van B&S, hiernaast vergroot de onderneming haar aanwezigheid in de maritieme sector.

Voor meer informatie zie: www.bs-group-sa.com

IRIS CF begeleidt Master of Puppets B.V. bij de koop van 100% van de aandelen van Elra 2000 B.V.

Elra 2000 / Hansa Creation

Elra 2000 is de exclusieve distributeur van Hansa Creation voor de Benelux. Hansa Creation is gevestigd in de Filipijnen en als een van de grootste producenten van ‘Plush Animal Reproductions’ wereldwijd actief via een groot aantal exclusieve distributeurs. Voor meer informatie zie:

Benelux

www.elra2000.nl
www.hansa-toy-benelux.com

Wereldwijd

www.hansacreation.com

IRIS CF begeleidt GN Industriebanden en GN Rubbertracks bij verkoop aan Camso Inc

GN Industriebanden B.V.

GN Industriebanden B.V. biedt haar klanten een breed assortiment aan industriebanden van verschillende merken (o.a. Camso, Gumasol en Global Rubber Industries). Tevens biedt de onderneming een 24/7 service voor het vervangen van banden op locatie. Klanten van GN Industriebanden betreffen retail ketens, producenten en dealers van vorkheftrucks en logistieke ondernemingen.

GN Rubbertracks B.V. en Eurotrack B.V.

GN Rubbertracks B.V. en Eurotrack B.V. bieden haar klanten een breed assortiment aan rubbertracks van Camso, Traxter en Fivestar. Tevens bieden zij andere benodigdheden voor de machines in haar assortiment zoals sprockets, rollers en idlers. GN Rubbertracks en Eurotrack bedienen dealers, ondernemingen die onderhoud en service uitvoeren voor agrarische machines en ondernemingen actief in het graaf- en grondverzet.

Camso Inc.

Camso Inc. produceert en distribueert industriebanden, tracks en onderstellen voor machines in de bouwsector, agrarische sector en powersport sector. De banden en tracks van Camso Inc. worden gebruikt voor o.a. heftrucks, loaders, tractors en ATV’s. De onderneming is gevestigd in Canada met R&D faciliteiten in Sri Lanka, China, Belgie en Canada. Camso Inc. heeft een jaarlijkse omzet van meer dan USD 1Mld en 7.500 medewerkers in dienst.

IRIS CF begeleidt Aircraft Part-Out Company Europe bij arrangeren herfinanciering van achtergestelde lening

APOC

Aircraft Part-Out Company Europe B.V. (“APOC”) is een innovatieve onderneming actief in de part-out industrie. APOC levert reserve-onderdelen aan luchtvaartmaatschappijen door vliegtuigen op te kopen, deze te demonteren en vervolgens te verkopen. APOC is in relatief korte tijd een belangrijke speler geworden in de part-out industrie waarbij zij leidende luchtvaartmaatschappijen tot haar klantenkring mag rekenen.

De groep realiseert een winstgevende omzet van ca. €10 miljoen per jaar.

Voor meer informatie zie: www.apocaviation.com

IRIS CF begeleidt P. de Bruijn Wijnkopers Anno 1772 B.V. bij arrangeren financiering uitkoop aandeelhouder

De Bruijn Wijnkopers Anno 1772 B.V.

de Bruijn Wijnkopers is met meer dan 245 jaar en 7 generaties lang de oudste zelfstandige wijnkoperij in Nederland en sinds 1952 officieel Hofleverancier. Sinds 1772 is de wijnkoperij van vader op zoon overgegaan en de directie wordt nu gevoerd door Eric en Marianne de Bruijn.

de Bruijn Wijnkopers is de enige wijnhandel in Nederland die volledig is gespecialiseerd in import van Franse wijnen. Door jarenlang hechte en trouwe relaties met wijnproducenten is het assortiment opgebouwd met Frankrijks mooiste wijnhuizen. P. de Bruijn Wijnkopers mag dan ook de crème de la crème van de Nederlandse gastronomie tot zijn klantenkring rekenen.

Voor meer informatie zie: www.debruijnwijnkopers.nl

IRIS CF voert waardering uit van 100% van de aandelen Koninklijke Peitsman

Peitsman

Het in 1885 door G.J. Peitsman opgerichte bedrijf Koninklijke Peitsman is in de verstreken 125 jaren uitgegroeid tot een groothandelsgroep voor de project- en woninginrichting met elf vestigingen in Nederland van waaruit dagelijks meer dan 7.000 relaties worden bediend middels een assortiment van ruim 10.000 artikelen. De spreiding van vestigingen over meerdere regio’s in Nederland is een bewuste keuze om op deze wijze de klanten de best mogelijke service te kunnen bieden vanuit de eigen winkels/magazijnen met eigen vervoer van zo’n 35 vrachtauto’s. De Onderneming realiseerde in 2016 een omzet tussen € 50M – € 60M. De door IRIS CF uitgevoerde waardebepaling was voor fiscale redenen.

IRIS CF begeleidt aandeelhouders ETK bij uitkoop aandeelhouder

ETK Verlichting

ETK is een groothandel en adviesorganisatie op het gebied van verlichting voor voornamelijk kantoren, scholen, industrie, wegen, terreinen etc. ETK levert aan de elektrotechnische installateur, overheden en zelf installerende bedrijven.

Voor meer informatie zie: www.etk.nl

LTL Woodproducts

LTL Woodproducts

LTL is een groothandel in Europese-, Exotische-, als Noord-Amerikaanse houtsoorten met een eigen productielocatie in de USA en genereert circa €25M omzet.

Voor meer informatie zie: www.ltl.nl

Koffie Partners B.V.

Over Brouwer Power Holding B.V.

BPH is de investeringsmaatschappij van ondernemer Bart Brouwer. Bart Brouwer is in het verleden voor Sara Lee Corporation onder meer eindverantwoordelijke geweest voor koffiemerk Laurentis.

Over Koffie Partners

Koffie Partners is een succesvol middelgroot koffieserves bedrijf. Deze onderneming is meer dan 25 jaar toonaangevend leverancier van koffieautomaten, koffie en aanpalende producten en service voor Nederlandse bedrijven en instellingen.