IRIS CF begeleidt Ten Have Koffiebranderij bij verkoop aan United CofiRoasters

Ten Have Koffiebranderij

K. Ten Have Koffiebranderij en Theepakkerij B.V. vindt haar oorsprong in 1828 te Deventer, Nederland. Ten Have brandt als koffieleverancier haar eigen koffie en produceert verschillende soorten koffie voor zowel horeca, bedrijven alsook particulieren.

Voor meer informatie, zie: https://www.tenhavekoffie.nl/

United CofiRoasters

United CofiRoasters is tevens grootaandeelhouder van koffiebranderij Beans Coffee te Ittervoort, Nederland.

IRIS CF begeleidt Bakkerij Visser bij herstructurering

Bakkerij Visser

Het in Alphen aan den Rijn gevestigde Bakkerij Visser is een grootschalige producent van brood voor ongeveer 100 supermarkten in Nederland. Het familiebedrijf maakt deel uit van de ´Bake Five´ coöperatie van zelfstandige industriële bakkerijen en vierde vorig jaar haar 100 jarige bestaan.

Voor meer informatie zie: www.bakkerij-visser.nl

IRIS CF begeleidt Extruded Cereal Products bij uitkoop aandeelhouder

Extruded Cereal Products B.V.

ECP is een in 1998 opgericht familiebedrijf in geëxtrudeerde producten. Via haar eigen extrusielijnen worden eenvoudige agrarische grondstoffen omgezet in krokante, eetbare vorm welke gebruikt worden bij diverse voedseltoepassingen Enkele voorbeelden zijn: proteïnenbites, paneermeel voor vis, vlees en snacks en toevoegingen aan muesli’s etc.

Voor meer informatie zie: www.ecpbv.nl

IRIS CF begeleidt aandeelhouder Alldra B.V. bij verkoop van onderneming aan Finasucre

Alldra

Alldra is een gespecialiseerde ‘one stop’ producent van suikerdecoratie voor o.a. spelers in de industriële (banket)bakkerij en ijsproducenten (waaronder leidende spelers in de voedingsmiddelen industrie).

Iscal Sugar / Finasucre

Iscal Sugar is onderdeel van de Belgische Finasucre Group welke actief is in de productie en raffinage van suiker met productielocaties in België, Australië, Congo, China en de Verenigde Staten. Tevens is de Finasucre Group actief in de productie van melkzuur, ethanol, melasse en bietenpulp en verkoop van uitrusting voor suikerfabrieken en hernieuwbare energie. Middels de acquisitie van Alldra diversifiseert Finasucre Group haar suikeractiviteiten verder.

Finasucre Group is actief op vijf continenten met meer dan 2.600 medewerkers en 11 productielocaties wereldwijd. De omzet van de group bedraagt € 395M in 2015/2016.

Voor meer informatie zie: www.iscalsugar.nl en www.finasucre.com