IRIS CF begeleidt QFN Trading & Agency bij verkoop aan Snack Connection (Gimv)

2018 Verkoop

GIMV heeft middels haar deelneming Snack Connection 100% van de aandelen in QFN Trading & Agency B.V. verworven. Verkoper blijft als manager betrokken bij de onderneming en verkrijgt een belang in de SnackConnection groep. IRIS CF heeft in deze transactie verkoper geadviseerd tijdens het transactieproces.

QFN Trading & Agency

QFN is een van de grootste brokers van noten, zaden en gedroogd fruit binnen Europa.

Snack Connection (deelneming van Gimv)

Snack Connection is een internationaal opererende onderneming die zich sinds 2010 richt op het inkopen, bewerken, mengen en verpakken van noten, pitten, zaden, zuidvruchten en aanverwante artikelen. Met twee moderne productielocaties in Giessen en Bergschenhoek en meer dan honderd zeer toegewijde en professionele medewerkers is Snack Connection een betrouwbare en flexibele partner voor vele Europese retailers, b2b- en out-of-homeklanten.

Gimv

Gimv is een Europese investeringsmaatschappij met bijna vier decennia ervaring in private equity. Gimv is sinds 1997 genoteerd op Euronext Brussel en beheert momenteel ongeveer 1,6 miljard euro aan investeringen in zo’n 50 portfoliobedrijven.

Door de activiteiten van QFN toe te voegen aan de Snack Connection groep wordt de interne organisatie verder versterkt en kan het zich naast procurement ook richten op de trading markt, hetgeen in lijn ligt met de groeistrategie van Snack Connection (Gimv).