Thule is een beursgenoteerde onderneming waardoor ze heel veel protocollen en procedures in acht moet nemen. Dat leverde aan mijn kant soms zoveel hoofdbrekens op dat ik op enig moment zei: “laten we de verkoop maar een jaartje uitstellen”. Ook dat heeft IRIS CF goed weten te managen.

Michel Krechting, Voormalig DGA Yepp

IRIS CF begeleidt aandeelhouders Yepp bij verkoop aan Thule Group

2016 Verkoop Consumentengoederen

IRIS CF heeft de aandeelhouders van GMG Holding B.V. (Yepp) bijgestaan bij de verkoop van hun belang aan Thule Group.

Yepp

GMG Holding is sinds 2007 onder de leiding van Michel Krechting uitgegroeid tot een wereldwijde speler op het gebied van fietszitjes onder het bekende merk Yepp. Yepp is uitgegroeid tot markleider in meerdere Europese landen (waaronder in Nederland) met de Yepp Maxi en Yepp Mini.

Thule Group

Het aan de Nasdaq in Stockholm genoteerde Thule Group is onder eigen merk actief op het gebied van producten voor de actieve consument. De acquisitie van Yepp past goed in haar strategie de productgroep ‘Active with Kids’ verder uit te bouwen.

Thule Group verkoopt haar producten in 139 landen. Er werken meer dan 2.000 mensen voor de Thule Group op negen productie locaties en meer dan 35 sales locaties wereldwijd. De omzet in 2015 bedroeg circa € 500 miljoen.

Voor meer informatie zie: www.yepp.nl en www.thulegroup.com