Flexible Staffing

Onderscheidende M&A-propositie gericht op kwaliteit

IRIS CF biedt een onderscheidende M&A-propositie voor ondernemers in de flexmarkt waarbij we ons richten op de kwaliteit van de transactie.

Sinds 2019 heeft Rob de Laat zich als partner aangesloten bij IRIS CF. Hij heeft ruime ervaring als ondernemer in de flexmarkt én als ervaringsdeskundige, in zowel aan- als verkooptrajecten. Mede door de komst van Rob heeft IRIS CF een breed netwerk in de flexmarkt gecombineerd met een hoge mate van sectorkennis en bovenal relevante ervaring.

Daarnaast heeft IRIS CF een uitgebreid netwerk van financiers en investeerders en onderhouden wij goede relaties met sectorspecifieke partijen zoals ZiPconomy.

ZiParena

De ZiParena bevat een overzicht van dienstverleners die actief zijn in de wereld van (het organiseren van) externe arbeid en is gekoppeld aan een doorzoekbare database.

Visit ZiParena

Rob de Laat

Partner

Rob is an M&A specialist resulting from professional experience. As an entrepreneur and investor, he built great knowledge and an extensive network within the flexible staffing sector throughout his 30 years of experience.

View Profile