Flexmarkt

Onderscheidende M&A-propositie gericht op kwaliteit

IRIS CF biedt een onderscheidende M&A-propositie voor ondernemers in de flexmarkt waarbij we ons richten op de kwaliteit van de transactie.

Sinds 2019 heeft Rob de Laat zich als partner aangesloten bij IRIS CF. Hij heeft ruime ervaring als ondernemer in de flexmarkt én als ervaringsdeskundige, in zowel aan- als verkooptrajecten. Mede door de komst van Rob heeft IRIS CF een breed netwerk in de flexmarkt gecombineerd met een hoge mate van sectorkennis en bovenal relevante ervaring.

Daarnaast heeft IRIS CF een uitgebreid netwerk van financiers en investeerders en onderhouden wij goede relaties met sectorspecifieke partijen zoals ZiPconomy.

ZiParena

De ZiParena bevat een overzicht van dienstverleners die actief zijn in de wereld van (het organiseren van) externe arbeid en is gekoppeld aan een doorzoekbare database.

Bezoek ZiPArena

Rob de Laat

Partner

Rob is een fusie- en overnamespecialist vanuit de praktijk. Vanuit zijn ervaring als ondernemer en investeerder heeft hij veel kennis en een groot netwerk in de flexbranche waarin hij ruim 30 jaar actief is.

Bekijk profiel
Column
3 april 2020

Fusies, overnames, funding: en opeens is alles anders

Twee maanden geleden kondigde ik aan dat ik een serie columns over ‘fusies, overnames en funding’ zou gaan maken, speciaal gericht op ondernemers die actief zijn in de wereld van …

Lees verder